Prova på gestalt

Två dagars prova på-kurs för dig som vill uppleva vad gestalt är.


Kursinnehåll

Vår prova på-kurs är till för dig som vill få uppleva vad gestalt är. Här får du möjlighet att utforska dig själv och inspireras vidare i hur du skulle kunna fortsätta arbeta med din personliga och yrkesmässiga utveckling på gestaltpedagogisk grund. 

Kursens två dagar består av upplevelsebaserade övningar och reflektion där du i en trygg miljö tillsammans med andra får arbeta med kropp, tankar och sinnen, så väl i grupp som individuellt. Du får också lära dig mer om gestaltpedagogiska begrepp genom kortare teoretiska avsnitt som skapar en första förståelse för hur praktik och teori hänger ihop. 


Avgift 

2 950 SEK exkl. moms


Plats

Stockholm. Kursen är i externatform och innebär att du som deltagare själv står för kost och logi. 


Kurslängd

Två dagar.


Kursledare

Inez Victor & Theresia Kolstad. 

Inez är auktoriserad gestaltterapeut och retoriker med över 20 års erfarenhet av att arbeta med människor, kommunikation och relationer. Theresia är auktoriserad gestaltterapeut, sjuksköterska, verksamhetsutvecklare och chefscoach med flera års arbete av ledarskapsutveckling och med grupper. 


Anmälan och villkor

Din anmälan till kursen blir bindande tre veckor innan respektive kursstart. Vid senare avbokning debiteras du hela kursavgiften. 


Vill du veta mer om kursen? 

Om du har frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till oss på info@gestaltakademin.se. Det går också bra att kontakta kursledarna direkt på kontakt@ineztesa.se

Kommande tillfällen

Stockholm

Stockholm
2024-08-31 - 2024-09-01
Få platser kvar
Stockholm
2024-09-26 - 2024-09-27
Få platser kvar
Stockholm
2024-11-07 - 2024-11-08
Platser finns