Gestaltterapi med par och familjer

Fortbildning med utgångspunkt i dina erfarenheter som terapeut och individ. 

Kursinnehåll

I par-relationer blir våra strategier som individer förstärkta. På den här kursen får du lära dig metoder för att hjälpa par och familjer att komma tillrätta med såväl synliga som osynliga dynamiker i sina relationer. Din och i viss mån deltagarnas gemensamma process varvas med teori och praktik, och kursen behandlar bland annat – gestaltteori, inverkan av trauman, hjärnans inverkan, förhållningssätt till klienter, nya familjebildningar, skam och stolthet och familjekonstellationer. 

Det är fullt möjligt att gå fortbildningen upprepade gånger eftersom den egna processen är i fokus för lärandet som terapeut. 

Upplägg

Kursen består av totalt 20 timmar, uppdelat på tre kursdagar. Varje enskild kurs hålls fredag 12–18, lördag 09–18 samt söndag 09–15. Kursintyg utfärdas efter avslutad kurs. 

Förkunskaper
Kursen vänder sig till dig som har minst en fyraårig diplomerad psykoterapiutbildning och vill arbeta med par och familjer. Du behöver inte tidigare ha arbetat på gestaltterapeutisk grund. 

Pris

8 500 SEK exkl. moms. Just nu får du 10% rabatt på kursavgiften! Gäller till 1/3.

Kursledare

Ulf Petrén – auktoriserad gestaltterapeut som under många år arbetat med och utvecklat metoder i gestaltterapi med par och familjer.  

Det finns inga kommande kurstillfällen